HomeNieuwsVideoTesla veroorzaakt dodelijke ravage in VS

Tesla veroorzaakt dodelijke ravage in VS

In New Haven, in de Amerikaanse staat Connecticut, is de bestuurder van een Tesla overleden nadat hij dinsdagochtend tegen hoge snelheid was ingereden op negen voertuigen. Twee andere bestuurders werden naar het ziekenhuis overgebracht met lichte verwondingen.

Een man uit Hamden, geïdentificeerd als de 35-jarige Christopher Andreozzi, is overleden aan zijn verwondingen, aldus de politie. In een woonwijk van de stad New Haven had hij met zijn Tesla een ravage aangericht: de snelheidsduivel was tegen hoge snelheid ingereden op negen voertuigen in de straat. Zeven daarvan waren geparkeerd, twee waren «in beweging» op het moment van het ongeluk, zo melden de politiediensten.

«Explosie»

Andreozzi werd nog in allerijl naar het Yale New Haven Hospital overgebracht, waar hij korte tijd later overleed. Twee andere bestuurders werden ook naar het ziekenhuis gebracht met lichte verwondingen. Een arts van het Yale-New Haven Hospital, die in de buurt was op het moment van impact, liet optekenen dat het ongeval klonk als «een explosie». De arts zei nog dat ze onmiddellijk medische hulp verleende aan de slachtoffers.

«Het onderzoek zal enige tijd in beslag nemen en een mechanische inspectie van de Tesla omvatten», aldus een woordvoerder van de politie.


Facebook OnSceneMediaNewHavenCounty-664584872157934

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wereld/tesla-veroorzaakt-dodelijke-ravage-vs

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels