HomeNieuwsVideoSeksperte verontwaardigd: “Het kan veel mannen niet schelen of vrouwen al dan...

Seksperte verontwaardigd: “Het kan veel mannen niet schelen of vrouwen al dan niet een orgasme krijgen” (video)

Seksperte Nadia Bokody maakt zich zorgen. Ze merkt de laatste tijd op ‘fragiele mannelijkheid’ in de weg staat van goeie seks. “Ik vind het beangstigend”, zo vertelt de Australische in een column voor een nieuwswebsite.

Ze legt verder uit: “Eén van de vreemdste zaken die ‘fragiele mannelijkheid’ met zich meebrengt is het idee om als ‘échte man’ vrouwen seksueel teleur te stellen. Bewust. In de commentarensectie van TikTok zie ik mannen bijvoorbeeld grappen maken over hoe ze de clitoris niet kunnen vinden. Ok, eerst dacht ik dat die commentaren satire waren, maar wanneer ik ze verder analyseerde, merkte ik op dat ze eigenlijk bloedserieus waren…”

”Da’s voor pussies!”

Ze gaat verder: “Deze mannen claimen dat ze echt wel weten waar de clitor is, maar dat het ze eigenlijk niet kan schelen. Alleen simps (een persoon die onderdanig is aan een vrouw en er niets aan over houden) houden rekening met vrouwelijke orgasmes, zo zeggen ze. Seks waar beide partners genieten? Da’s voor pussies! Ik kon mijn ogen niet geloven…” Volgens Bokody is dit een zorgwekkende trend.

Zeker met de resultaten van een recent onderzoek rond het orgasme. Deze toont aan dat 66% van de mannen een orgasme hebben ten opzichte van 43%. Bijna 1 op de 20 vrouwen heeft zelfs nooit een orgasme gehad met een seksuele partner. Mannen denken dat hun partner 60% van de tijd een orgasme krijgen.

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels