Connect with us

Zita

Schokkende beelden tonen Spice Girl Mel B met bebloed gezicht: “Heb zelf veel trauma’s” (video)

Video

Schokkende beelden tonen Spice Girl Mel B met bebloed gezicht: “Heb zelf veel trauma’s” (video)

In een muziekclip van de Brits-Italiaanse pianist en componist Fabio D’Andrea wordt huishoudelijk geweld aangekaart.

’t Werk is getiteld ‘Love Should Not Hurt’ en maakt onderdeel uit van een campagne om huishoudelijk geweld meer onder de aandacht te brengen.

Spice Girl Mel B werkt ook mee aan de campagne. Zelf zou ze naar eigen zeggen ook jaren een huwelijk hebben gehad waar sprake was van partnergeweld. “Ik dacht echt dat opnieuw een liefdevolle relatie hebben onmogelijk zou zijn voor mij omdat je zo overweldigd blijft van (negatieve, red.) ervaringen uit het verleden”, laat ze weten aan The Sun.

“Heb zelf veel trauma’s”

“Ik heb zelf ook veel trauma’s”, gaat ze verder. “Daarom had ik het meer dan een jaar moeilijk met geknuffeld worden. Als iemand te dichtbij kwam, stonden mijn haren recht. Zelfs in het ‘gewone’ leven”, klinkt het openhartig.

“Maar er is een manier om eraan te ontsnappen. Je hebt iemand nodig die heel zorgzaam, begripvol én geduldig is om je te helpen uit die ongewenste spiraal te geraken, waarvan je zoveel schrik hebt dat je ‘r terug in zal belanden”, laat Mel B weten.

“Je kan op termijn terug een liefdevolle, zorgzame relatie aan. Het heeft gewoon veel tijd en vertrouwen nodig. De persoon met wie je een (nieuwe, red.) relatie begint, moet begrijpen hoe gevoelig je bent als het over ‘grenzen’ gaat. Da’s niet altijd gemakkelijk voor een man die zelf nooit een vrouw heeft mishandeld. Een echte man die denkt: ‘Hoe kan een man een vrouw zoiets aandoen'”, aldus de dame.

We willen toch even waarschuwen voor onderstaande, schokkende video. De beelden geven huishoudelijk geweld zeer uitdrukkelijk weer.

Zelf nood aan een anoniem en discreet gesprek in verband met partnergeweld? Dan kan u op deze website van de Vlaamse overheid de nodige informatie vinden.

Foto: still YouTube fabiodandreaofficial – Bron: The Sun

Meer in Video

To Top