HomeNieuwsVideoSchokkend: Politieagent krijgt stevige paniekaanval tijdens arrestatie. Ambulancier grijpt gepast in: "Geef...

Schokkend: Politieagent krijgt stevige paniekaanval tijdens arrestatie. Ambulancier grijpt gepast in: “Geef me je wapen!” (video)

Straffe beelden uit Tennessee, Verenigde Staten.

Daar ging het er in 2016 stevig aan toe tijdens een arrestatie. Bovenstaande beelden komen van de bodycam van de agent die de arrestatie uitvoerde.

Daarop is te zien hoe de agent eerst moeite heeft om de verdachte in bedwang te houden. ’t Loopt echter zo hard uit de hand dat de agent panikeert en zeven schoten lost richting een andere persoon die zich kwam ‘moeien’.

Nadien loopt de agent weg. Hierdoor laat hij twee ongewapende ambulanciers, die ook ter plaatse waren, alleen achter met de verdachte. Na een tijdje keert de agent echter terug en krijgt hij een paniekaanval.

Eén van de twee ambulanciers ziet het allemaal gebeuren en grijpt in. “Geef me je wapen. Kalmeer. Verman je”, horen we hem meermaals zeggen. Uiteindelijk neemt de ambulancier het wapen en weet hij de agent te kalmeren. Behoorlijk heftig allemaal, kijk maar!

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels