HomeNieuwsVideoPresentatrice woedend nadat politicus haar probeerde te kussen: "Mijn vriend zal je...

Presentatrice woedend nadat politicus haar probeerde te kussen: “Mijn vriend zal je een pak rammel geven” (video)

Jose Maria Armenta, een Mexicaanse politicus, ging tijdens een tv-show zijn boekje vér te buiten.

In bovenstaande zin én in de titel staat ‘politicus’, maar dat moet nu eigenlijk al ex-politicus zijn. Want na wat Jose Maria op tv deed, nam hij ontslag.

Dat kon ook niet anders, want de verontwaardiging in Mexico was zo groot, dat er voor de man niets anders op zat. En als we de beelden zo bekijken, begrijpen we die verontwaardiging maar al te goed.

De man werd uitgenodigd voor een babbel, maar besloot de presentatrices te kussen. Bij Martha Hinojos bleef het nog iet of wat binnen de perken, maar bij Alejandra Leon vond hij het een goed idee om haar hoofd vast te nemen en te proberen haar, duidelijk tegen haar wil, op de mond te kussen.

“De duivel zal je komen halen. En mijn vriend zal je een pak rammel geven, wacht maar af”, lezen we op HLN.be. Dat zouden de woorden van de dame in kwestie zijn. “Heb je toch een vriend? Ik heb gehoord dat je single was. Op een dag zal ik je wel degelijk kussen”, liet de man nog weten.

Nadien verklaarde hij nog dat het om een ‘grapje’ zou gaan. “Ik heb me bij haar verontschuldigd en heb een belangrijke les geleerd”, vulde hij aan. Maar Mexico aanvaarde de verklaring van Jose Maria niet en zijn ontslag nemen was dan ook het enige wat de man nog kon doen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels