HomeNieuwsVideoPikant filmpje met ex-Miss België-kandidate wordt plots massaal bekeken: "Ik snap het...

Pikant filmpje met ex-Miss België-kandidate wordt plots massaal bekeken: “Ik snap het ook niet!” (video)

Een filmpje uit 2018 met ex-Miss België-kandidate Julie Van den Eynde gaat plots viraal op YouTube.

De video werd gemaakt door de Heistse filmclub. Daar zijn ze dan ook zeer tevreden met de plotse explosie van het aantal weergaven, lezen we in ‘Gazet van Antwerpen’. In de grappige video zien we een man die Julie 200 euro wil geven als ze even haar ‘handdoek wil laten vallen’. Hoe dat afloopt, moet je zelf maar even bekijken.

’t Filmpje werd de voorbije weken plots aardig opgepikt in ’t buitenland. Hierdoor staat de teller momenteel op 1.4 miljoen views. “Ik snap ook niet hoe het komt dat er nu plots zoveel mensen naar kijken. Maar het doet wel deugd dat het gesmaakt wordt”, aldus Julie in ‘Gazet van Antwerpen’.

Positieve, maar ook ‘vreemde’ reacties…

Nu het filmpje viraal gaat, wordt Julie er vaak over aangesproken. De klanten van haar schoonheidssalon in Begijnendijk praten er ‘constant’ over. Maar ook online wordt ze over de video aangesproken.

“De meeste berichtjes die ik krijg zijn heel positief, al zijn er ook al vreemde reacties geweest. Een Nederlander vroeg me bijvoorbeeld of ik mijn handdoek écht wilde laten zakken. Héél raar vond ik dat. Daar antwoord ik dan niet op”, laat ze weten.

En of ze écht in haar blootje stond? Dat laat Julie liever aan de verbeelding over. “De enigen die daar het antwoord op weten, zijn de mensen die erbij waren tijdens de opnames”, aldus Julie met een knipoog.

https://www.instagram.com/p/BtBI93Wlx0p/
https://www.instagram.com/p/BsXsSbiF3R-/
https://www.instagram.com/p/BrF7mF-FaKV/
https://www.instagram.com/p/BoI_En4Fg7s/
https://www.instagram.com/p/Bmf9og1C9CX/

Foto: still – Bron: Gazet van Antwerpen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels