HomeNieuwsVideoOntslagen politica keert terug en ronselt in PIKANTE outfit stemmen voor haar...

Ontslagen politica keert terug en ronselt in PIKANTE outfit stemmen voor haar nieuwe partij (video/foto’s)

Aleksandra Klitina is haar naam. En dat de 37-jarige politica uit Oekraïne in het verleden al voor enig ophef heeft gezorgd, is een understatement.

In november vorig jaar werd ze ontslagen als onderminister, wat te vergelijken is met onze omschrijving van staatssecretaris. De dame had toen nogal wat kritiek op haar baas, Vladislav Krikliy. Naar eigen zeggen werd ze destijds echter ontslagen omdat ze zich verzette tegen fraude binnen haar ministerie.

Bon, Aleksandra heeft duidelijk niet stilgezeten de voorbije maanden en kondigt nu aan dat ze zélf een partij opricht: ‘Oekraïne tegen corruptie’. Op bovenstaande beelden zien we Aleksandra in pikante outfit uitleg geven over haar doel. “Ik wil zélf voor de waarheid vechten, omdat die broek-dragende idioten hopeloos zijn”, klinkt het.

“Ik wil eindelijk die mannelijke, politieke prostituees aan de kant zetten”, gaat ze verder. “Ze denken dat ‘iets in hun broek hebben hangen’ genoeg is om succesvol te zijn en vrouwen te mogen misbruiken. Maar vrouwen zijn honderd keer slimmer en honderd keer eerlijker dan hen”, aldus Aleksandra. Haar videoboodschap werd op een paar dagen tijd al zo’n 355.000 keer bekeken. Al hebben velen het in de reacties ook over haar outfit.

https://www.instagram.com/p/CCJOhOpH2bE/
https://www.instagram.com/p/CCIPK-zHbU6/
https://www.instagram.com/p/CCBiY6BHP74/
https://www.instagram.com/p/By7_qYcnn60/
https://www.instagram.com/p/BvevLg6Ht7-/

Foto: still – Bron: RT

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels