Vind ons op

Zita

NIPT: Waaghals ontsnapt aan de dood wanneer jeep van afgrond dondert (video)

Video

NIPT: Waaghals ontsnapt aan de dood wanneer jeep van afgrond dondert (video)

Soms kunnen enkele luttele seconden het verschil betekenen tussen leven en dood. Toen deze persoon zich een weg baande over het enorm smalle Black Pear Pass net buiten Telluride, Colorado ontsnapte hij nipt aan de dood wanneer een Jeep Wrangler van een klif boven hem dondert.

Door het oog van de naald heet dat dan. De feiten dateren van 10 oktober. Een geparkeerde Jeep Wrangler rolt van een afgrond van het levensgevaarlijke Black Pear Pass. Eén vrouw en haar twee honden zitten nog in de auto. Op het moment dat de Jeep in bijgevoegde video passeert (rond 3:15) zou de vrouw al uit de wagen geslingerd zijn. Ze houdt er zeer ernstige rugletsels aan over, maar kan het navertellen. Ook haar twee honden overleven het verschrikkelijke ongeluk.

De persoon die de de beelden online gooide roept ondertussen op om geld in te zamelen voor de vrouw. “Ze heeft een lange weg voor de boeg, donaties kunnen haar helpen om medische en andere kosten te dekken”, zo laat hij in de omschrijving van de YouTube-video weten.

Foto: Still video

Meer in Video

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top