HomeNieuwsVideoNederlanders ongemeen hard voor MNM-presentatrice Julie Van den Steen na deze uitschuiver...

Nederlanders ongemeen hard voor MNM-presentatrice Julie Van den Steen na deze uitschuiver (video)

Vrijdagavond was Julie Van den Steen te gast bij RTL Late Night. Een avondshow van de populaire Nederlandse tv-zender.

Ze probeerde presentator Humberto Tan en de andere aanwezige gasten er van te overtuigen dat Miley Cyrus de titel ‘Queen of Pop’ stilaan zou mogen overnemen van Madonna.

Op zich geen probleem met die stelling, maar toen Julie foutief verklaarde dat Madonna, die momenteel zo’n 59 jaar op deze aarde rondloopt, ‘rond de 71 jaar zou moeten zijn’, werd ze niet veel later op haar fout aangesproken.

Het publiek en de gasten konden er even om lachen en de uitzending ging gewoon verder. Maar op Twitter (waar anders) stroomden de negatieve commentaren binnen. En ja, op zich heeft Julie daar zeker een inhoudelijke uitschuiver gemaakt. In onze teksten staan soms ook meer spellingsfouten dan we zouden willen en we vermoeden dat iedereen wel eens een foutje maakt op zijn of haar werkplek.

Daar werd ze natuurlijk ‘op aangesproken’ op het populaire sociale netwerk. Waar mensen met een beperkt aantal tekens doorgaans proberen zo snedig mogelijk uit de hoek te komen. Maar het bleef deze keer niet bij ‘snedigheid’. Het kapmes werd bovengehaald. Van ‘Belgische troela’ tot ‘slechtste, domste popjournaliste ooit’. En daar stopte het zelfs niet. Te vuil om te herhalen.  Een bloemlezing van de totaal onaanvaardbare reacties kan je onder deze tweet terugvinden, voor wie echt wil:

Wat een klein leger ‘internethelden’ al dus snel durft te vergeten, is dat hun galspuierij weldegelijk aankomt bij de betrokken persoon. Julie zelf heeft al met een knipoog gereageerd op de heisa en we hopen uit de grond van ons hart dat ze het zich allemaal niet te veel aantrekt. Wij zijn (en blijven) fan! Dat had u misschien al gemerkt aan de toon van dit artikel.

Gelukkig krijgt ze op Twitter veel steun van (ook Nederlandse) fans!

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels