HomeNieuwsVideoMoeder onder vuur omdat ze te veel snoep meegraait tijdens Halloween, ondanks...

Moeder onder vuur omdat ze te veel snoep meegraait tijdens Halloween, ondanks commentaar van haar 3-jarige dochter (video)

Opvallende beelden uit (vermoedelijk) de Verenigde Staten.

Ook daar werd Halloween gevierd. En zoals de traditie het wil, gingen kinderen van deur tot deur om snoepgoed te verzamelen.

Zo ook bovenstaand driejarig meisje, vergezeld door haar moeder. Aan de voordeur van een huis stond een pot met snoep klaar. Dat gebeurt wel vaker, zodat er niet steeds aangebeld moet worden óf omdat er niemand thuis is. ’t Is dan de bedoeling om één (of een paar) snoepje(s) te nemen en nog wat over te laten voor wie volgt. Maar mama besluit om wel héél veel snoep mee te graaien.

“Je neemt er te veel”, horen we het driejarige meisje nog zeggen. Maar daar trekt mama zich niets van aan. Gezwind vult ze haar mandje en zegt ze aan haar dochter dat het ‘oké’ is…

Reacties blijven niet uit

Op YouTube regent het nu reacties. “”Ik weet het, het is oké”, nee… dat is het niet. Net zoals de slechte opvoeding die je geeft niet oké is”, klinkt het. “Hopelijk ziet de vrouw dit filmpje en maakt ze wat betere keuzes in haar leven”, laat iemand anders weten. Op amper twee dagen tijd werd het filmpje zo’n half miljoen keer bekeken.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels