HomeNieuwsVideoMoeder en kind willen lama voederen in safaripark, maar dan gebeurt dit:...

Moeder en kind willen lama voederen in safaripark, maar dan gebeurt dit: “Zo gemeen!” (video)

Een Britse vrouw had onlangs een vervelende aanvaring met een lama, al leverde het wel hilarische beelden op. «Hoe vaker je het bekijkt, hoe grappiger het wordt», klinkt het in de reacties.

Altijd leuk, zo’n safaripark. Dichter dan dat geraak je anders niet bij sommige dieren. Een Britse vrouw bezocht onlangs met haar kind het dierenpark Knowsley Safari in de Engelse plaats Prescot terwijl ze in de auto zaten. Op een bepaald moment kwamen ze een lama tegen die heel geïnteresseerd was in het eten dat de vrouw vasthad. Althans dat dacht ze, want de lama spuwde uit het niets in haar gezicht, wat onderstaande memorabele beelden opleverde.

Viraal

Het filmpje ging viraal en werd intussen al 74 (!) miljoen keer bekeken. «Ik ben blij dat het op camera staat. Veel te goed!», «Mijn leven als ik denk dat het goed gaat», «Hoe vaker je het bekijkt, hoe grappiger het wordt», «Zo gemeen!», «Dat leek me persoonlijk», en «Ik ben dit nu al tien minuten aan het kijken en ik lach nog steeds, hahaha», is slechts een greep uit de vele reacties.

@underratedsimpsons

#knowsleysafaripark

♬ Golden Hour: Piano Version – Andy Morris

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/moeder-en-kind-willen-lama-voederen-safaripark-maar-dan-gebeurt-dit-zo-gemeen-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels