Vind ons op

Zita

Video

“Mijn man en ik slapen apart. En het maakt ons seksleven veel beter!” (video)

Terriannmichelle is een bescheiden naam op TikTok, maar ze ging wel eventjes viraal met onderstaand filmpje. Aanleiding? Haar statement dat haar man en zijzelf apart slapen, waardoor haar relatie én de intimiteit tussen beiden verbeterden. En het internet zou het internet niet zijn moest er geen gigantische discussie losbarsten.

“Ik weet dat veel mensen hier niet akkoord mee zullen gaan, maar… Het kan me niet schelen! Mijn man en ik slapen niet in hetzelfde bed. Tijdens de week alleszins. En het maakte de intimiteit in onze relatie alleen maar beter. We hebben heel verschillende agenda’s waardoor onze slaapritmes een gigantisch probleem werden voor ons. Slapen in aparte bedden vernietigt géén relaties en het komt vaker voor dan je denkt!”, zo vertelt ze in haar filmpje.

”Jullie huwelijk zal niet lang duren”

De reacties op haar TikTok-video waren over het algemeen positief, al zijn er hier en daar non-believers, zoals ene Linda Nicole: “Ja, jullie huwelijk zal het niet lang uithouden. Denk aan mij wanneer het zover is.” Anderen konden zich dan wel weer aansluiten bij Michelle: “Mijn man en ik slapen niet alleen in verschillende kamers, onze kamers zijn zelfs op verschillende verdiepingen!”, zo liet iemand weten.

En hoe zit het bij jullie, beste Zita-lezers? Apart of samen? En geloven jullie in apart slapen in een relatie?

@terriannmichelle Intimacy doesn’t start in the bedroom 😉 #fyp #marriagegoals #wifetok #marriage ♬ Take You There – Sean Kingston

Foto: TikTok

Lees Verder
Advertisement
Dit vind je mss ook leuk...

Meer in Video

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top