HomeNieuwsVideo"Koning van Instagram" onder vuur wegens DIT filmpje met beer (video)

“Koning van Instagram” onder vuur wegens DIT filmpje met beer (video)

Dan Bilzerian, de 38-jarige ‘Koning van Instagram’, doet het weer.

In het verleden kwam de man al vaak in opspraak wegens zijn aparte levensstijl. Maar nu ligt hij onder vuur wegens onderstaand filmpje van een feestje.

Op de beelden is te zien hoe hij een beer te eten geeft. Op de achtergrond staan enkele dames in bikini toe te kijken. Maar dierenrechtenorganisatie PETA is niet opgezet met de beelden.

“Beren horen thuis in de natuur. Niet in gevangenschap”, aldus Lisa Lange van PETA. Ook liet de organisatie weten dat ze verwacht dat de bevoegde instanties actie ondernemen tegen de man en de verzorger van de beer.

Maar Dan Bilzerian laat zich niet zomaar doen. “Het is duidelijk dat ik dieren graag zie. Ik ben lang geleden gestopt met jagen… Er zijn echter mensen die duizenden dieren per dag doden, gewoon voor de ‘sport’. Honden worden mishandeld in China en zeehondjes worden voor de lol doodgeslagen. PETA wil gewoon populair doen en daarom vallen ze mij nu lastig.”

Over de beer op het feestje had hij ook nog wat te vertellen. “Er waren geen elektrische draden en de beer werd ook niet geslagen. Ik voederde een heel gezonde, gelukkige beer die op jonge leeftijd gered werd.”

https://www.instagram.com/p/Bwfo07wH2Bf/
https://www.instagram.com/p/BwfgGEcBZA8/
https://www.instagram.com/p/Bvc0Rxmnser/
https://www.instagram.com/p/Bvq37-vnC8V/
https://www.instagram.com/p/BnLovSIAI-p/

Foto: Instagram Ignite International

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels