HomeNieuwsVideoInternet verdeeld over chauffeur die plots stopt op snelweg om katje te...

Internet verdeeld over chauffeur die plots stopt op snelweg om katje te redden: “Moet je daarom andere mensen in gevaar brengen?!” (video)

Het internet reageert verdeeld over een opmerkelijke verkeersactie op een autosnelweg in Israël. Een chauffeur stopte daar bruusk op de linkerrijstrook om een katje te redden. In een dashcam-video zien we hoe achterliggers nog nét de wagen kunnen ontwijken.

Een mens met een hart voor dieren, zoveel is duidelijk. “Maar moet je daarom andere mensenlevens in gevaar brengen?”, klinkt het bij velen. Anderen reageren dan weer net iets anders: “Ik zou het niet over mijn hart krijgen om dat katje zomaar in het midden van de snelweg te negeren.”

”Niet veilig”


”Als die persoon niet was gestopt, zouden andere chauffeurs plotse manoeuvres moeten maken om het dier te ontwijken. Ook niet veilig”, zo liet iemand anders weten. De persoon die het filmpje op het wereldwijde web plaatste, gaf er alvast de gekleurde titel ‘Idioot stopt plots om kat te redden op constructiezone van autosnelweg’ aan. Ondertussen gaat de video viraal en blijft de discussie lustig verder gaan.

Foto: still video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels