HomeNieuwsVideoInfluencer met H-cup weigert beha te dragen, ook al vinden haters het...

Influencer met H-cup weigert beha te dragen, ook al vinden haters het «onrespectvol» (video)

Een Amerikaanse vrouw probeert zo weinig mogelijk een beha te dragen omdat ze het leuker vindt zonder. Sommige haters hebben zo hun bedenkingen daarbij, al dient ze hen in een video van gepaste repliek.

OnlyFans-model Hazel Heart gaat het liefst door het leven zonder beha onder haar kleding, ook al heeft ze een behoorlijk grote boezem: een 85H-cup. De influencer uit Orlando maakt daar in haar video’s op TikTok en Instagram geen geheim van, al stoot ze daarmee nu en dan op kritiek. Sommige haters vinden het immers «onrespectvol» dat ze geen beha draagt.

Niet naar luisteren

In een recent filmpje geeft ze dergelijke critici lik op stuk door een stem na te bootsen die zegt dat het enkel onrespectvol kan zijn voor die persoon zelf, maar niet voor anderen. Haar volgers zijn het daar duidelijk mee eens. «Onrespectvol voor sommigen is prachtig voor iemand anders», «Nee, je hoeft helemaal geen beha te dragen. Laat ze vrij», en «Luister niet naar hen! Je ziet er super uit», klinkt het in de reacties.

@misshazelhearts

♬ original sound – MissHazelHeart

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/influencer-met-h-cup-weigert-beha-te-dragen-ook-al-vinden-haters-het-onrespectvol-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels