HomeNieuwsVideoInfluencer die al haar lichaamshaar laat staan, rekent af met haters: «Niets...

Influencer die al haar lichaamshaar laat staan, rekent af met haters: «Niets walgelijks aan!» (video)

Een Britse vrouw die bewust geen scheermesjes in huis haalt, houdt ervan om haar natuurlijke lichaam te tonen. Hoewel de meeste volgers hun bewondering uiten, krijgt ze ook te maken met haters.

Lydi Winter is een Britse influencer die haar lichaamshaar laat groeien zoals de natuur het gewild heeft. Dat betekent dat ze naast haar oksel- en schaamhaar ook haar beenhaar laat staan. Onlangs deelde ze op TikTok een filmpje waarin ze in bikini uit het zwembad stapt en de focus legt op haar beharing. «Wat vinden jullie van mijn bikinilichaam?», vraagt ze aan haar volgers.

Haters confronteren

Het filmpje werd al bijna honderdduizend keer bekeken en de reacties stroomden binnen. «Krachtige en trotse natuurlijke schoonheid», «Heel mooi met haar. Perfect!», en «Ik hou van je haar», klinkt het bij de meesten. Enkele volgers hebben er echter hun bedenkingen bij. Sommigen vergelijken haar zelfs met een aap en vinden het walgelijk, al heeft ze meteen een gevat antwoord in huis. «Er is niets walgelijks aan natuurlijk lichaamshaar. Word volwassen!», reageert ze.

@lydihairy

What do you think of my bikini body? #hairycreator #hairyfans #bodyhair #bikinibody #hairybikini

♬ Original Sound – Unknown

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/influencer-die-al-haar-lichaamshaar-laat-staan-rekent-af-met-haters-niets-walgelijks-aan-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels