HomeNieuwsVideoInfluencer aangesproken op strand terwijl ze in bikini streamt: «Je ziet eruit...

Influencer aangesproken op strand terwijl ze in bikini streamt: «Je ziet eruit als een prostituee!» (video)

Een Amerikaanse influencer kreeg onlangs gemene opmerkingen van voorbijgangers toen ze aan het streamen was op het strand. «Wat je doet is walgelijk», klonk het onder meer.

De vrouw, ene Nicole, streamt regelmatig op het platform Twitch terwijl ze videospelletjes speelt, maar biedt ook pikanter beeldmateriaal aan op OnlyFans. Onlangs genoot ze in bikini van zon, zee en strand en deed ze een livestream voor de populaire betaalsite.

Geen zelfrespect

Plots werd ze aangesproken door drie 17-jarige meisjes. «Wat je doet is walgelijk. Je ziet eruit als een prostituee!», horen we hen zeggen in de video. «Waarom zijn jullie zo boos?», vraagt Nicole. «Omdat er hier kinderen zijn», is het antwoord. «Je hebt geen zelfrespect», sneert nog iemand naar haar. Vervolgens slaat één van de hen Nicoles smartphone uit haar hand en zetten de meisjes hun weg verder. De 23-jarige blondine blijft verbaasd achter, net als twee mannen die een beetje verder het spektakel aanschouwden. «Er zijn helemaal geen kinderen in de buurt», zegt ze tegen hen.

Verontwaardiging

Nicole deelde de beelden op TikTok, waar ze al meer dan twee miljoen keer bekeken werden. Haar volgers reageren even verontwaardigd als de vrouw zelf. «Ze zijn gewoon jaloers. Je ziet er prachtig uit en waarschijnlijk waren ze boos omdat hun vriendjes naar jou keken in plaats van naar hen», «Meid, je bent toch gewoon op het strand?!», «Mensen moeten zich met hun eigen zaken bemoeien», en «Je hebt dat zo goed aangepakt», klinkt het onder meer.

@notnicolet

Part 2 these girls came out of nowhere

♬ original sound – Notthenicolet

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/influencer-aangesproken-op-strand-terwijl-ze-bikini-streamt-je-ziet-eruit-als-een-prostituee-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels