HomeNieuwsVideo“Ik ben 53 jaar ouder dan mijn toyboy en samen verdienen we...

“Ik ben 53 jaar ouder dan mijn toyboy en samen verdienen we een pak geld met pikante filmpjes!” (foto’s/video)

Maak kennis met Gary en Almeda, respectievelijk 24 en 77 jaar oud en getrouwd sinds 2015, twee weken nadat ze mekaar hebben leren kennen op de begrafenis van Almeda’s zoon. En ze gaan momenteel de wereld rond, als spraakmakend koppel dat pikante filmpjes en foto’s maakt op OnlyFans.

Maar liefst 53 jaar schelen ze, maar naar eigen zeggen is de liefde nog steeds groot, na 7 jaar huwelijk. Al wilden ze hun seksleven wel wat ‘opvrolijken’ door zich op OnlyFans te registreren in oktober 2020. Het koppel zou daardoor genoeg geld verdiend hebben om hun schulden af te betalen, een nieuwe auto te kopen en ze overwegen zelfs om een huis te kopen volgend jaar. Zelf hebben ze er dus geen probleem mee om op die manier geld te verdienen, maar vrienden familie zien dat anders.

”Wansmakelijk”

“Sommige mensen in ons leven zeiden dat ze het ‘wansmakelijk’ en ‘verkeerd’ vonden. Maar we hebben ons nooit veel aangetrokken van wat andere mensen vinden van ons leven. Het is ons leven en wij hebben er volledige controle over”, zo vertelt Gary. Almeda treedt hem bij: “Waar ik het meest van geniet is om samen met mijn echtgenoot iets speciaal, romantisch en intiem te maken.”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels