HomeNieuwsVideoHij filmt stiekem kont van 'meest sexy weervrouw', maar dan doet ze...

Hij filmt stiekem kont van ‘meest sexy weervrouw’, maar dan doet ze dit! (video)

Maria Sol Perez (26) is haar naam. En ze wordt de ‘meest sexy weervrouw ter wereld’ genoemd.

Die titel heeft ze, als we even naar onderstaande foto’s kijken, niet gestolen. Maar dat is natuurlijk geen vrijgeleide om stiekem haar achterwerk te filmen.

Dat zal onderstaande man geweten hebben. Tijdens een live-verslag laat de presentator van een Argentijnse talkshow aan Maria weten dat een man achter haar “iets doet waar ik niet van houd”.

“Meneer, wat bent u aan het doen”, vraagt ze terwijl ze op de man afstapt. “Oh nee, kijk hoe ze hem aanpakt”, reageert iemand uit de studio. “Ik stuur dit naar mijn collega’s”, laat de man weten.

Maar zijn smoesjes lijken niet te werken. “Wat was je aan het filmen? Ik stond met mijn rug naar je toe”, gaat ze verder. “De jongens in de studio zeiden dat je dingen aan het opnemen was, die je niet hoort te filmen”, lezen we op Nieuwsblad.be.

De man vraagt of hij zich elders mag opstellen met zijn smartphone. “Nee, want je zou dan algemene beelden moeten nemen. Nu ben je gewoon mijn kont aan het filmen”, gaat ze verder. Een nerveus lachje later beweert de man dat hij pas begonnen was met filmen van zodra ze zich omdraaide. Maar dat blijkt niemand echt te geloven. Kijk maar!


https://www.instagram.com/p/BtbfznEAYek/
https://www.instagram.com/p/BsBx0PpgytA/
https://www.instagram.com/p/BplHJFggZUU/

Foto: Twitter – Bron: Nieuwsblad.be

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels