Vind ons op

Zita

‘First Dates’-deelnemer maakt het wel erg PIKANT tijdens eerste ontmoeting: “Ik wil dit niet zien!” (video)

Video

‘First Dates’-deelnemer maakt het wel erg PIKANT tijdens eerste ontmoeting: “Ik wil dit niet zien!” (video)

Zo’n eerste date is en blijft toch altijd spannend.

Dat zal ook ene Nikita kunnen bevestigen. Zij ging tijdens het populaire tv-programma ‘First Dates’ voor het eerst aan tafel zitten met Rhys.

Er wordt aardig wat gedronken en de twee lijken het goed met elkaar te vinden. Ook de serveerster komt even een praatje maken. “Je staat vol tatoeages”, merkt ze op.

“Mijn borstkas, mijn armen, mijn benen…”, laat Rhys met een klein glimlachje weten. “Waarom lach je zo raar?”, vraagt de serveerster. “Wel, beeld je in dat mijn ‘jongeheer’ een open haard is”, probeert Rhys uit te leggen… “Dan staat er dus een tatoeage ‘op de schouwsteen'”, gaat hij verder.

“Dit wil ik NIET zien!”

Die verwarde uitleg kunnen de dames maar moeilijk volgen. Hoog tijd om het dan maar even te tonen, besluit de man. “Er staat ‘lucky girl’ op”, vertelt Rhys terwijl hij zijn broek omlaag trekt…

“Dit wil ik echt niet zien”, aldus Nikita. De dame besluit om ook meteen even naar het toilet te gaan om telefonisch verslag uit te brengen aan een kennis. “Hij toonde net zijn schaamstreek”, klinkt het nog vol ongeloof. Hoe dat afloopt, zie je op bovenstaande video.

Foto: still

Meer in Video

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top