Vind ons op

Zita

Feestvierders amuseren zich op balkon. Maar plots gaat het STEVIG fout! (video)

Video

Feestvierders amuseren zich op balkon. Maar plots gaat het STEVIG fout! (video)

Wat een leuk feestje had moeten zijn, eindigde voor velen in ’t ziekenhuis.

Straffe beelden uit Malibu, Verenigde Staten. Daar hadden zo’n 30 mensen afgesproken in een Airbnb-huisje om een verjaardag te vieren. De eigenaar had echter gezegd dat er maximaal zes mensen aanwezig mochten zijn.

Zo’n vijf keer meer mensen dan toegelaten, waren dus aan het feesten. En een kleine 15 van hen genoten op een bepaald moment samen van het ongetwijfeld prachtige uitzicht vanop ’t balkon. Maar dan gaat het plots stevig fout…

Rotsen

Op onderstaande video zien we hoe het balkon het plots begeeft. De feestvierders vallen op harde wijze op de onderliggende rotsen. Een val van een goeie vier meter… Als bij wonder moesten in totaal maar vier mensen naar ’t ziekenhuis gebracht worden. Ze kwamen er vanaf met niet-levensbedreigende verwondingen.

“Plots zag ik al mijn vrienden én mijn vriendin naar beneden vallen”, laat een ooggetuigen weten aan ABC7. “Het was een dramatisch ongeluk. Ik weet niet wat er exact gebeurd is… Het balkon begaf het gewoon plots”, laat de persoon in kwestie verder nog weten. Experts vermoeden dat het gewicht van de groep én mogelijk ook de reeds mindere staat van het balkon aan de oorzaak liggen.

Onderstaande foto is mogelijk niét van het bewuste balkon, maar toont wel een gelijkaardige situatie, hoogte en rotsen.

Foto: still Twitter – Bron: Daily Star / ABC7

Meer in Video

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top