HomeNieuwsVideoDief steelt fiets, maar wordt dan afgeleid door wel héél hartelijke gezinshond...

Dief steelt fiets, maar wordt dan afgeleid door wel héél hartelijke gezinshond (video)

Een fietsendief leerde tijdens het plegen van de (mis)daad in San Diego, in de Amerikaanse staat Californië, dat een hond niet alleen de beste vriend van de mens kan zijn, maar ook van de boef.

De politie van San Diego is op zoek naar een man die een paar weken geleden inbrak in een garage in de wijk Pacific Beach, en er vervolgens vandoor is gegaan met een dure elektrische fiets ter waarde van meer dan 900 euro.

Toen de fietsendief de garage uitliep, liep de hond van het gezin naar hem toe – zoals te zien op de bewakingsbeelden. De trouwe viervoeter begroet de man hartelijk, kwispelt hevig met zijn staart en likt zelfs aan het gezicht van de onbekende man.

«Ik hou ook van jou»

Het hart van de fietsendief lijkt vervolgens te smelten: hij zet zijn buit aan de kant en richt zijn aandacht volledig op de golden retriever. «Je bent de coolste hond die ik ken», zegt hij tegen het dier. «Ik hou ook van jou», klinkt het ook een paar keer. Op de bewakingsbeelden is nog te zien hoe de hond zich languit op de grond legt en zich gewillig laat aaien door de fietsendief.

Na een dikke minuut dollen met de hond neemt de dief afscheid van zijn nieuwe beste vriend en verdwijnt hij – met de fiets – in de nacht.


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/dief-steelt-fiets-maar-wordt-dan-afgeleid-door-wel-heel-hartelijke-gezinshond-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels