Vind ons op

Zita

Deze dame is zó verslaafd aan de zonnebank dat mensen het… racistisch vinden (video)

Video

Deze dame is zó verslaafd aan de zonnebank dat mensen het… racistisch vinden (video)

Of het nu drugs, lekker eten of sociale media is: iedereen heeft wel een (vorm van) verslaving.

Hannah Tittensor is haar naam. En ook deze 22-jarige heeft een verslaving: de zonnebank. Ze houdt ervan om een bruin kleurtje te hebben, maar ze gaat volgens velen te ver.

Ze ligt (of staat) drie keer per week zo’n 15 minuten onder de lampen. Maar da’s nog niet alles. Zij en haar vriend Ben gebruiken ook ‘melanotan’. Da’s een synthetische substantie waardoor je sneller bruint. Het gebruik ervan wordt echter sterk afgeraden. Maar dat deert Hannah niet. “De injectie doet geen pijn. Je voelt je achteraf gewoon wat ziek en verliest je eetlust voor een paar dagen”, zegt ze zorgeloos.

Haar stevig gebruinde huid zorgt echter ook voor de nodige commentaar. Zo zijn er zelfs mensen die het ronduit racistisch vinden dat ze er zo bruin uitziet. “Ik ben niet racistisch. Ik ben gewoon een blank meisje die er graag over-gebruind uitziet”, aldus Hannah. Anderen noemen haar dan weer ronduit lelijk en zeggen dat ze op een alien lijkt. Maar ook daar trekt Hannah zich niets van aan. “We zijn het al gewend”, laat ze weten. Uiteraard goed dat ze zich niet laat doen door online haatreacties, maar hopelijk let ze toch wat meer op haar gezondheid!

https://www.instagram.com/p/Bt_G4OgFW9E/
https://www.instagram.com/p/BsGeaBOlBE3/
https://www.instagram.com/p/BiW9GMmHu6p/
https://www.instagram.com/p/BeMi11Hhu_i/
https://www.instagram.com/p/BXXlXDkBn_X/
https://www.instagram.com/p/BWC1HTchRxq/

Meer in Video

To Top