HomeNieuwsVideoDeze 34-jarige moeder spendeerde meer dan 100.000 euro om op Barbie te...

Deze 34-jarige moeder spendeerde meer dan 100.000 euro om op Barbie te lijken. En ze is nog lang niet klaar! (video/foto’s)

Kerry Miles is haar naam. En ze heeft een obsessie: ze wil koste wat het kost op een barbiepop lijken. En dat mag je letterlijk nemen: ze spendeerde al meer dan 100.000 euro aan twee neuscorrecties en twee borstvergrotingen.

De laatste maanden draagt Kerry ook een korset. Maar liefst vijf uur per dag draagt ze het ding. Ze hoopt zo, in combinatie met dagelijkse oefeningen, een buikomtrek van 53 centimeter te bekomen.

Maar da’s nog niet alles: zodra ze haar gewenste buikomtrek heeft, laat ze maar liefst zes ribben verwijderen. Voor die ingreep heeft ze al 16.700 euro bijeengespaard.

“Als tiener had ik al een obsessie rond Barbie. Maar pas vijf jaar geleden ben ik begonnen met me ook als haar te kleden”, aldus Kerry. “Er werd me verteld dat mijn ribben laten verwijderen niet zonder gevaar is… Het zou mijn organen kunnen beschadigen en later nog voor complicaties kunnen zorgen. Maar het is een risico dat ik de moeite vind om te nemen”, lezen we op DailyMail.

https://www.instagram.com/p/Bmn6Ak2jS4c/
https://www.instagram.com/p/Bmn3twqDGN1/
https://www.instagram.com/p/Bmn8gDHjqwS/

https://www.instagram.com/p/Bmn3qLPDqct/
https://www.instagram.com/p/BlQDycoDpXP/
https://www.instagram.com/p/BlODI18D83D/

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels