HomeNieuwsVideoDame probeert te flirten met haar 'knappe huisbaas'. Maar dan? GÊNANT! (video)

Dame probeert te flirten met haar ‘knappe huisbaas’. Maar dan? GÊNANT! (video)

Penny McNatt is haar naam. En de 25-jarige mama van twee huurt een woning.

Da’s natuurlijk handig wanneer er wat te repareren valt. Zo was Penny’s waterkraan weer ‘raar’ aan het doen. Hoog tijd, dacht ze, om even een berichtje naar haar ‘knappe huisbaas’ te sturen. Flirten én de kraan laten repareren? Twee vliegen in één klap… dacht ze.

Gênant

“Hoe ‘een beetje flirten met mijn knappe huisbaas’ verliep”, opent ze op onderstaande video, die in geen tijd viraal ging. “Hey, mijn kraan in de keuken doet weer raar”, laat ze via een chatberichtje weten. “Ok, kan je even een foto sturen? De kraan moet misschien vervangen worden”, antwoordt de huisbaas.

Penny stuurt een leuke foto van zichzelf, met de kraan op de achtergrond, door. “Kan je even een foto van dichtbij doorsturen alstublieft…”, reageert de man zakelijk. Maar Penny heeft de boodschap duidelijk nog niet begrepen en stuurt een close-up van zichzelf! Er is op de tweede foto zelfs geen kraan meer te zien. “Een foto van de kraan, niet van jou”, laat de huisbaas nog droogjes weten. “Oh ja, mijn fout”, druipt de dame af. Gênant!

@penny_mcnatt 😅 #fypシ #foryoupage #gtamemes #messages #trend #BbStyleFearlessly #GetTheWChallenge #xyzbca #oops ♬ original sound – 💟

Foto: still – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels