HomeNieuwsVideoDame ontdekt op bijzondere manier dat partner haar bedriegt met… BESTE vriendin!...

Dame ontdekt op bijzondere manier dat partner haar bedriegt met… BESTE vriendin! (video)

Op TikTok gaat momenteel een filmpje van een winkeluitbaatster viraal. In geen tijd werd het zo’n 9.2 miljoen keer bekeken.

In de winkel worden vooral (pikante) topjes en lingerie verkocht. De eigenares kreeg op een dag een wel erg bijzonder berichtje van een vrouw…

“Hey, dit is een beetje raar, maar kan ik je wat vragen? Een paar maanden geleden zag ik per ongeluk een notificatie van een e-mail van jouw winkel in de mailbox van mijn vriend. Hij geeft me nooit kledij… Hij doet al een tijdje vreemd dus ik vroeg me af of je even kan checken naar waar die kledij verstuurd werd. Sorry voor het storen”, aldus de dame in kwestie.

“Mijn beste vriendin!”

“Zo jammer om te horen… Helaas kan ik je het adres wegens privacyredenen niet geven. Maar ik kan wel even kijken of al die kledij naar dezelfde voornaam werd verstuurd?”, stelde de eigenares voor. Dat vond de dame prima.

“De kledij werd verstuurd naar een vrouw die Valery heet”, aldus de winkeluitbaatster. “Mijn god, dat is mijn beste vriendin”, was het antwoord van de dame… Nou, lastige situatie! Kijk maar:

@itsmollylux

😳🥵 ##fyp ##123PandoraME

♬ she knows – favsoundds

Foto door Tofros.com via Pexels – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels