HomeNieuwsVideoDame maakt PowerPoint-presentatie om aan haar ouders te vertellen dat ze een......

Dame maakt PowerPoint-presentatie om aan haar ouders te vertellen dat ze een… STRIPSTER is! (video)

Belangrijk nieuws aankondigen, is altijd spannend. Zeker wanneer je ouders de ontvangers van de boodschap zijn.

Neem nu onderstaande dame, bijvoorbeeld. Zij had wat op te biechten. Namelijk het feit dat ze recent gestart was met te werken als stripster.

Hoog tijd, dacht de vrouw, om mama en papa even op een stoel te zetten en hen een PowerPoint-presentatie te geven over haar nieuwe beroep.

“Niet zwanger”

“Ik deel dit met jullie omdat ik wil dat de mensen die ik graag zie, weten wat er in mijn leven gebeurt”, vangt ze aan. “Ik ben niet zwanger en ben ook niet in gevaar”, verklaart ze niet veel later.

“Ik ben een stripster”, onthult de dame. Verder beantwoordt ze meteen enkele ‘veelgestelde vragen’. “Het is een veilige, anonieme omgeving”, stelt ze haar ouders gerust. “Of ik ook ‘sekswerk’ doe? Nee”, klinkt het verder nog.

“Ik ben blij dat je eerlijk bent en dit met ons wil delen”, laat haar moeder meteen na de presentatie weten. “Ik heb verder geen vragen”, aldus papa. “Het is één van de leukste jobs die ik ooit al gedaan heb”, besluit onze hoofdrolspeelster van dienst. Kijk maar:

@mildwestsami @lex1898 is WILD😩 Jokes aside our parents are the literal best, my mom said “I’m surprised how proud I am” 🥺😭😭 #hotgirlshit #getthatbagsis ♬ original sound – Mild West Sami

Foto: still – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels