HomeNieuwsVideoDaarom sport deze dame (21) in ONTBLOOT bovenlijf: "Dit zou geen probleem...

Daarom sport deze dame (21) in ONTBLOOT bovenlijf: “Dit zou geen probleem mogen zijn!” (foto’s/video’s)

Sarah Anne is haar naam. En de 21-jarige dame is behoorlijk populair op sociale media.

Ze is niet de enige persoon die op Instagram en TikTok toont hoe ze sport. Maar wat bij haar wél opvalt, is dat ze ook graag in ontbloot bovenlijf pull-ups uitvoert.

Voor mannen is dat op zich niets nieuws, maar voor vrouwen blijft het tot op heden toch wat ‘uniek’. En daar wil Sarah dringend wat aan doen.

“Dit zou geen probleem mogen zijn!”

Op Daily Star Online geeft Sarah meer tekst en uitleg. “Eigenlijk zou deze discussie niet eens moeten bestaan. Het zou geen probleem mogen zijn. Als één geslacht halfnaakt mag sporten, dan zou het andere geslacht dat ook moeten mogen doen”, aldus de dame.

“Het gaat om gelijkheid… Ik ben een vrouw, ik doe graag pull-ups en ik doe ze zonder T-shirt. Als gelijk welke man dit zou doen en er een video van zou maken, dan zou dat filmpje waarschijnlijk niet viraal gegaan zijn”, klinkt het.

Nadat ze enkele video’s in ontbloot bovenlijf had gepost, merkte ze op dat ook andere vrouwen haar voorbeeld volgden. “Daar moest ik even van wenen… Deze beweging is ook groter dan mijzelf en ik ben er maar een héél klein onderdeeltje van”, besluit Sarah.

https://www.instagram.com/p/CFpcvUWB9Uz/

@sarah.annne

I’m seeing a lot of men controlling women trends lately so I think today’s a great day flip the message ☺️✌🏻✨ ##girlpower ##fyp ##beyou

♬ LIZ SANCHEZ FOCUS TRANSITION – L I Z S A N C H E Z

@sarah.annne

Reply to @aaronmj3 I find men’s chests to be incredibly attractive/distracting as you see mine. The difference is, you’re not expected to be modest.

♬ original sound – sarah

@sarah.annne

We hold so much power when we don’t tear each other down but pull each other UP 💪🏻❤️ ##fyp ##womenempowerment ##pullupchallenge ##forthegirls ##love

♬ LIZ SANCHEZ FOCUS TRANSITION – L I Z S A N C H E Z


https://www.instagram.com/p/CE17iHLhijA/
https://www.instagram.com/p/CCoSaBHBgUA/

Foto: still Instagram/TikTok – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels