HomeNieuwsVakantie in eigen tuin? Lamellendak voor extra privacy

Vakantie in eigen tuin? Lamellendak voor extra privacy

De Summer of Love mocht niet lang duren. We mogen wel op vakantie, maar zien dat toeristen voor verdere verspreiding van het Coronavirus zorgen. Daarom kiezen veel mensen voor een vakantie in eigen land. Rustig, relaxed, zonder toeristen. Maar wel met glurende buren. En na zo’n raar jaar wil jij natuurlijk graag genieten van je privacy. En luxe is natuurlijk ook nooit verkeerd. Let us introduce you: een lamellendak op maat als perfecte toevoeging aan jouw tuin. 

Een luxe, op maat gemaakte lamellendak

Een lamellendak is een terrasoverkapping waarbij het dak bestaat uit horizontale lamellen. Deze lamellen kun je op elk moment kantelen, zodat je de lichtinval en privacy volledig zelf in de hand hebt. Aan een zongebruinde teint werken? Open de lamellen met de afstandsbediening. En wordt de zon te fel? Door de lamellen te sluiten, creëer je een fijne schaduwplek in jouw tuin of op je terras. Een lamellendak van Ekstravert.be wordt altijd op maat gemaakt, zodat deze altijd mooi aansluit bij jouw woning en je tuin. 

Je kunt je lamellendak als een vrijstaande overkapping laten plaatsen. Zo kun je een knus hoekje in jouw tuin of terras creëren. Met een fijne loungeset of eventuele buitenkeuken maak je het geheel compleet. Je kunt een lamellendak ook als aanbouw op je woning laten plaatsen. Zo heeft deze overkapping ook nog een extra isolerende werking. Op warme dagen houdt je lamellendak een deel van de warmte tegen. 

Verlichting, glaswanden, heaters.. Alles is mogelijk! 

Een lamellendak van Ekstravert.be wordt volledig op maat gemaakt. En dan hebben we het niet alleen over de afmetingen. Je hebt veel meer keuze dan alleen de hoogte, breedte en diepte. Je kunt jouw nieuwe overkapping namelijk laten uitvoeren met led-verlichting, terrasverwarmers, glaswanden, zipscreens, een ingebouwd audiosysteem.. Met al deze luxe waan jij je haast in Ibiza, terwijl je gewoon in jouw eigen achtertuin bent. 

Als je je volledig in de relaxmodus hebt geplaatst, kan de vakantie echt beginnen. Ontspannen, relaxen, doen waar jij zin in hebt. Even niets aan je hoofd. En mocht de zon plaats moeten maken voor stapelwolken en eventuele regen? De optionele regen- en windsensor laat de lamellen direct sluiten als het begint te regenen. Wel zo fijn. 

Het hele jaar door vakantie met een luxe overkapping

‘s Ochtends ontbijten in je tuin, ‘s middags ontspannen van een goed boek of een zelfgemaakte lunch in de frisse buitenlucht en ‘s avonds met vrienden en familie genieten van een zelfgemaakt diner of een zomerse barbeque. Fijn, nu tuinfeesten weer gegeven mogen worden. Door de led-verlichting in de terrasverwarmers met infraroodverwarming kun je van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat in je tuin verblijven. En dat niet alleen in de zomer, maar vrijwel het hele jaar door. Wat wil je nog meer? 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels