HomeNieuwsSeksshop betaalt je 30.000 euro om te masturberen

Seksshop betaalt je 30.000 euro om te masturberen

LoveWoo, een Britse verdeler van seksspeeltjes, is op zoek naar iemand die de producten wil uittesten en bespreken. In ruil bieden ze een fullime job met loon van 30.000 euro per jaar en onbeperkte verlofdagen aan.

Masturberen is een activiteit die je normaal gezien in je vrije tijd inplant. En hoewel velen het zouden willen, zijn er maar weinig mensen die er hun brood mee kunnen verdienen. De seksshop LoveWoo biedt nu iemand de kans om al kreunend een goed maandloon te verdienen.

Twee thuiswerkdagen per week

De winkel is op zoek naar iemand die voor hen de seksspeeltjes, -spelletjes en lingerie wil testen. Die persoon moet over die items een review schrijven en ze bespreken in een video. De jobomschrijving vraagt dat de gelukkige twee dagen van thuis werkt en drie dagen per week naar het kantoor komt.

In ruil daarvoor is LoveWoo bereid om de tester zo’n 30.000 euro per jaar te betalen. Dat is ongeveer evenveel als wat een winkelverantwoordelijke in Groot-Brittanië verdient. Daarbovenop komen nog een ongelimiteerd aantal verlofdagen, een dag vrij voor je verjaardag, korting op je fitnessabonnement en een jaarlijks reisje met de collega’s.

“Objectief advies delen met klanten”

Voor de winkel wegen de voordelen van zo’n werknemer op tegen de kosten die ermee gepaard gaan. De seksindustrie in Groot-Britannië verkoopt elk jaar voor 290 miljoen euro aan speeltjes, dus aan middelen is er geen gebrek. Maar LoveWoo ziet ook voordelen voor de klanten.

“Seksspeeltjes variëren van simpel tot heel uitdagend”, klinkt het. “Daarom vinden we het onze plicht om een goed begrip te hebben van alle producten en dat ook te delen. We willen een platform zijn dat objectief, eerlijk en duidelijk advies geeft.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels