HomeNieuwsOntdek bij welke afdeling van Zweinstein je hoort met Harry Potter-kaarsen

Ontdek bij welke afdeling van Zweinstein je hoort met Harry Potter-kaarsen

Heb je altijd al willen weten bij welke afdeling van Zweinstein jij hoort? Dan hebben we goed nieuws. Dankzij enkele geurkaarsen kan je daar nu achterkomen.

Het is ondertussen al twintig jaar geleden dat het eerste Harry Potter-boek, ‘De Steen der Wijzen’, in de rekken lag. En toch is de jongen met de bliksemschicht en de magische wereld van schrijfster J.K. Rowling nog ontzettend populair. Zo verschenen er recent nog lingeriesetjes en een kledinglijn in thema van de film- en boekenreeks.

Nu bestaan er zelfs geurkaarsen, die een gelijkaardige functie hebben als de befaamde Sorteerhoed. De kaarsen verklappen namelijk bij welke afdeling van Zweinstein je hoort. Hoe dat juist gebeurt? Als je de kaars aansteekt, verschijnt er een bepaalde kleur. Rood staat voor Griffoendor, blauw voor Ravenklauw, groen voor Zwadderich en geel voor Huffelpuf.

Harry Potter-kaars
Etsy / CraftyWitchesDecor

Geïnteresseerden kunnen de kaarsen bestellen via Etsy. Op de website staat te lezen dat de decoratiespulletjes ruiken naar Zweinstein tijdens de herfstmaanden, oftewel naar appels, peren, mandarijen, perzikken en frambozen. Eén exemplaar kost 13,17 euro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels