HomeNieuwsLifestyleZwemmen in de tijd van de maand: deze zwemkledij houdt je maandstonden...

Zwemmen in de tijd van de maand: deze zwemkledij houdt je maandstonden tegen

Met de hete temperaturen doet niets meer deugd dan een plons in het water. Maar wat als je plots verrast wordt door je maandstonden en geen tampon of menstruatiecup wilt dragen? Dan is deze bloedvrije badmode speciaal voor jou ontworpen!

Na het menstruatieondergoed is er nu ook lekvrije zwemkledij. De badpakken en bikini’s werken op dezelfde manier als de menstratieslip. De designs hebben een sneldrogende, absorberende voering, waardoor tampons, maandverband of andere menstruatieproducten overbodig zijn. Als je last hebt van hevige bloedingen, kan je de lekvrije kledij ook gebruiken als extra bescherming samen met een tampon of menstruatiecup. Na je dag aan het zwembad of op het strand spoel je je bikinibroekje simpelweg uit en was je het samen met je andere kleren op een lage temperatuur. Laat het daarna drogen aan de lucht en je bent klaar voor een nieuwe dag vol onbezorgde waterpret!

Deze merken hebben period proof badmode in hun assortiment, en die ziet er nog eens leuk uit ook!

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/zwemmen-de-tijd-van-de-maand-deze-zwemkledij-houdt-je-maandstonden-tegen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels