HomeNieuwsLifestyleZou jij ze proeven? Dit zijn de gekste chipssmaken ter wereld

Zou jij ze proeven? Dit zijn de gekste chipssmaken ter wereld

Iedereen houdt wel eens van een lekker kommetje chips. In onze Belgische supermarkten kan je veel verschillende smaken kopen, gaande van pickles, peper & zout, ketchup tot bolognese enzovoort. In veel Aziatische landen zijn de chipssoorten echter veel gekker dan die van ons. Zou jij colachips of chips met kiwismaak willen proberen?

Kaneel en suiker

Chips zijn doorgaans een zoute snack, maar bij deze variant is dat niet het geval. Het chipsmerk Pringles heeft een koker gevuld met deze zoet-zoute chipssmaak. Smakelijk!

Komkommer

Chips met een groentesmaak zijn we ondertussen al gewoon, zo zijn paprikachips een echte klassieker. In Japan kan je chips met een andere groentesmaak kopen: komkommerchips. Een komkommer heeft sowieso al niet veel smaak, dus hoe deze snack zal proeven blijft voor ons een gok.

Kiwi

Zin in een kiwi, maar wil je geen moeite doen om het stukje fruit te snijden en uit te lepelen? Dan zijn deze chips de perfecte vervanger. In China kan je het bijzondere Lay’s-product kopen. Of ze even lekker zijn als een echte kiwi, zal je zelf moeten bepalen. Ze zijn in ieder geval een stuk ongezonder.

Banaan

Eet je liever bananen dan kiwi’s? Dan heb je geluk, want ook bananenchips kan je kopen in China. De gele chips hebben dezelfde vorm als de vrucht en smaken volgens echte chipskenners naar een goedkope bananenlolly.

Cola

Als chipsfabrikant moet je af en toe verrassend uit de hoek komen om een nieuwe smaak op de markt te brengen, maar deze is wel heel bijzonder. De Japanse aardappelsnack met colasmaak is eentje die je misschien liever niet uitprobeert.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/zou-jij-ze-proeven-dit-zijn-de-gekste-chipssmaken-ter-wereld

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels