Vind ons op

Zita

Zo organiseer je een ecologisch verjaardagsfeestje

Lifestyle

Zo organiseer je een ecologisch verjaardagsfeestje

Ben je volop in de weer met het plannen van je verjaardagsfeestje, maar houd je ecologische afdruk je tegen om een spetterend feest te organiseren? Neem deze tips dan eens door. Duurzame Pret verzekerd!

Ballonnen

Wat zou een verjaardagsfeestje zijn zonder ballonnen? Denk daarom eens aan ballonnen die gemaakt zijn uit FSC-rubber met een fairtrade label. Ze zijn gemaakt van 100% plantaardige materialen en breken na een half jaar helemaal af.

Slingers

Slingers maken je partijtje extra feestelijk. Je kan ze zelf maken in plaats van ze in plastic verpakking te kopen in je lokale supermarkt. Als je gezegend bent met stiktalenten, kan je vlaggetjes maken van stofrestjes. Als je nóg origineler uit de hoek wil komen, kan je kleurrijke afbeeldingen uit tijdschriften knippen en ze ophangen aan een lint.

Stoffen servetten

Stoffen servetten hoef je niet weg te gooien, dus daar scoor je zeker ecologische punten mee. Bovendien bestaan ze in ontelbare kleuren, dus maken ze je feestje extra feestelijk.

Plantaardige confetti

Op verjaardagsfeestjes wordt er al eens duchtig rondgestrooid met confetti. Helaas is dit allesbehalve milieuvriendelijk. Kies daarom eens voor plantaardige confetti waar bijvoorbeeld veldbloemen uit groeien. Zo heb je er meteen ook een leuke herinnering bij.

Het bericht Zo organiseer je een ecologisch verjaardagsfeestje verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

To Top