HomeNieuwsLifestyleZo maak je volgens Instagram de mooiste paardenstaart

Zo maak je volgens Instagram de mooiste paardenstaart

Een paardenstaart maken lijkt kinderspel. Letterlijk dan, want toen we jong waren, spendeerden we heel wat tijd aan ‘kappertje spelen’. Nu we oud en volwassen zijn, valt ons echter één ding op: de ene paardenstaart is de andere niet. Waarom ziet het kapsel er bij anderen altijd zo glamoureus uit terwijl onze staart er slappetjes bijhangt? Wel, we hebben het antwoord gevonden in de vorm van een Instagrampost.

Het blijkt namelijk dat we al die tijd iets verkeerds deden. In plaats van één enkele paardenstaart zou je er twee moeten maken voor een voller effect én minder kans op hoofdpijn aan het einde van de dag.

Twee staarten voor de prijs van één

Het is het Instagramaccount @hairtutoriaiz die de hack deelde op het socialemediakanaal. Concreet maak je één lage staart en één hoge, beide op dezelfde lijn uiteraard. Vervolgens pruts je wat met je haar om de elastiekjes te verbergen, et voilà. Je volle paardenstaart is een feit. Ongelooflijk dat we hier nu pas achter komen, maar beter laat dan nooit, niet?


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/zo-maak-je-volgens-instagram-de-mooiste-paardenstaart

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels