HomeNieuwsLifestyleZes dingen die je kan doen tijdens de kerstvakantie

Zes dingen die je kan doen tijdens de kerstvakantie

Vandaag is het Kerstmis en binnenkort vieren we het nieuwe jaar, maar wat doen we de andere dagen van de vakantie? We geven enkele tips zodat je je zeker niet verveelt.

De kerstvakantie is de ideale periode om lui te zijn. We zouden elke dag een onesie kunnen aantrekken en met een warme chocomelk in de zetel liggen terwijl we naar Netflix kijken. Die luie modus gaat echter snel vervelen en de vakantie is ideaal om te doen waar je anders geen tijd voor hebt. Hieronder volgt alvast wat inspiratie voor een fijne kerstvakantie.

Leer een nieuwe vaardigheid

Heb je altijd al gitaar willen spelen of kunnen je kookkunsten wat verbetering gebruiken? Ga dan naar de bibliotheek of verken de tutorials op YouTube. Dit is het ideale moment om jezelf wat nieuwe vaardigheden aan te leren.

Neem een lang bad

Niets is zo leuk als ontspannen in een warm bad. Doe een bruisbal in het water, neem een glas wijn in de hand, brand wat kaarsen en zet je favoriete muziek op. Wil je een hele dag compleet relaxen? Boek dan een dagje in een wellnesscentrum en kom helemaal tot rust in de jacuzzi en het stoombad.

Decoreer je huis

Dit is het ideale moment om je huis opnieuw in te richten. Verschuif de kasten en zetels eens en geef de ruimte een frisse look. Met kleine accessoires zoals een kunstwerk, een ander tapijt of enkele foto’s aan de muur breng je nieuw leven in je huis. Ook opruimen doet wonderen. In een ordelijke kamer kom je helemaal tot rust.

Bezoek een oude vriend

Iedereen heeft wel een vriend die hij bijna nooit ziet of grootouders die steeds uitkijken naar bezoek. Hoewel ze ons nauw aan het hart liggen, laten we dat soms te weinig blijken. We hebben nu eenmaal allemaal zo’n drukke agenda’s. Nu het vakantie is, heb je tijd om hen eens te bezoeken en bij te praten.

Ga op koopjesjacht

Op 3 januari gaan de solden van start, maar ook de dagen daarvoor kunnen we al heel wat koopjes op de kop tikken. Ga alle winkels, alleen of met een vriend, af en verwen je jezelf met nieuwe outfits.

Maak een bucket list

Het nieuwe jaar komt eraan en dat wil zeggen dat het tijd is na te denken over nieuwe voornemens. Stel een lijst op met allerlei dingen die nog wil doen en maak in 2018 van al je dromen werkelijkheid.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels