HomeNieuwsLifestyleYouTubers testen dieet van Victoria’s Secret-model

YouTubers testen dieet van Victoria’s Secret-model

Wat moet je eigenlijk eten om het lijntje van Victoria’s Secret Angels te krijgen? Twee YouTubers hebben het dieet van de modellen een week lang uitgetest. “Ik liep de ganse tijd gefrustreerd rond.”

Het is niet de eerste keer dat Michelle Khare en Candace Lowry een dieet van de modellen uittesten. Eerder dit jaar namen ze al eens de proef op de som, maar toen baseerden ze het experiment op een dieet dat al vier jaar oud was.

Deze keer ging het duo voor een kersvers regime van de New Yorkse trainer Stephen Pasterino. Hij had dat dieet speciaal ontwikkeld voor Blanca Padilla en Nadine Leopold, die zich wilden voorbereiden op de Victoria’s Secret Show.

Ontbijt, lunch en diner

Volgens het strenge eetpatroon mochten Khare en Lowry de dag starten met een avocado, grapefruit en een quinoa bowl met bessen of een groene smoothie. Elke middag stond er een groene salade met groenten en kip of vis op het menu. Als diner mochten ze een bord met gezonde koolhydraten, groenten en kip of vis verorberen.

Tegenvallers

Op zich valt dat wel mee, vertelt het YouTube-duo. Wel een tegenvaller was dat ze elke ochtend een shot appelazijn moesten achteroverslaan. “Het lijkt wel alsof ik een bleekmiddel gedronken heb. Ik hoop dat het werkt”, reageert Khare. Ook Lowry noemde de ervaring vreselijk.

Ook lekker uit eten gaan was een probleem voor de dames. Volgens het dieet is zout immers uit den boze. Dat is best problematisch, want quasi elk restaurant serveert gerechten waarin zout zit.

Tot slot hebben ze ook hun twijfels bij het verbod op zuivel. Zo gaven de twee vrouwen aan dat ze af en toe wat kaas of yoghurt misten bij de maaltijd. Maar de grootste last is toch hun grommende maag, zo besluiten ze. “Ik ben echt blij dat het bijna voorbij is”, klinkt het. “Ik liep gans de week gefrustreerd rond omdat ik voortdurend honger had.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels