HomeNieuwsLifestyleWie biedt deze honden een nieuwe thuis?

Wie biedt deze honden een nieuwe thuis?

Elke week zet Metro enkele honden in de kijker die geadopteerd kunnen worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters ben je nooit meer alleen.

Dentelle (refnr 15376)

Ik ben een sociale, vriendelijke tiener die je vol enthousiasme komt begroeten! Ik ben zacht van karakter, rustig en kalm, maar als jonge hond speel ik ook graag met mijn vriendjes, of dat nu andere honden of mensen zijn! Mijn leven kende een triest begin in een Spaans dodingsstation. Wie toont mij dat het ook mooi kan zijn?

Ator (refnr 12859)

Door familiale omstandigheden waar ikzelf niets kan aan doen, zoek ik een nieuwe thuis. Ik heb een hartje van goud, ik vloei over van vriendschap. Ik begroet je enorm enthousiast en beweeg dan heel mijn lijfje. Een hok ben ik heel goed gewoon. Het is de ideale oplossing als ik even alleen moet blijven. In de tuin zit ik enorm graag. Je kan met mij kennismaken bij mijn opvanggezin in België.

Cereza (refnr 15843)

Ik ben een rustig en vriendelijk hondje, en heb al heel mijn leven nestjes geworpen. Dit is nu achter de rug, en ik zoek een vriendelijk baasje, dat mij liefde, een warm mandje en een dagelijks wandelingetje geeft. Katten vind ik minder leuk, maar hey, niemand is perfect!

Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website: www.shin.be. Stuur vervolgens een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474/19.10.75. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Zijn hierin inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je op www.shin.be.

Het bericht Wie biedt deze honden een nieuwe thuis? verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels