HomeNieuwsLifestyleVrouw wordt ontslagen na romantische fotoshoot

Vrouw wordt ontslagen na romantische fotoshoot

Vorige maand bereikten de intieme verlovingsfoto’s van Stephanie en Arryn duizenden mensen via sociale media. De tortelduifjes kregen niets dan lof, met uitzondering van één persoon.

Op 13 september verschenen de foto’s voor het eerst op de Facebookpagina van de fotograaf Bria Terry. Op de beelden is te zien hoe de tortelduifjes nagenoeg al hun kleren hadden uitgetrokken en elkaar verliefd in de ogen staarden. Dat viel blijkbaar in de smaak, want de post werd meer dan 68.000 keer geliket en 85.000 keer gedeeld.

Nog belangrijker is dat de shoot Stephanie een enorme boost voor haar zelfvertrouwen heeft gegeven. “Ik heb me eerlijk gezegd nog nooit zo aantrekkelijk gevoeld”, vertelde de vrouw aan Huffington Post. “Toen ik het album zag, was ik gechoqueerd. Ik lijk zo verliefd en vol zelfvertrouwen. Iedereen zou zichzelf op die manier moeten kunnen zien. Het voelt bevrijdend.”

Ontslagen

Toch is er één persoon die minder enthousiast is met de halfnaakte, maar o zo romantische beelden. Stephanie werkt voor een bank in Austin en haar baas vond de foto’s ongepast. Het gaat zelfs zo ver dat de werkgever haar de bons heeft gegeven. “Meer dan een jaar heb ik hard gewerkt voor dit bedrijf en vervolgens ontslaan ze me voor iets waar ik zelf erg trots op ben. Dat doet pijn”, laat ze gekwetst weten aan Buzzfeed.

Ondanks deze onverwachte wending heeft Stephanie geen spijt van de foto’s. “Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven. Daarom zijn ze het meer dan waard.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels