HomeNieuwsLifestyleVrouw vindt kat terug dankzij Tinder

Vrouw vindt kat terug dankzij Tinder

Anno 2017 is Tinder niet alleen de ideale manier om een partner te zoeken, zij het voor een wilde nacht. Blijkbaar is de dating-app ook een handig hulpmiddel om je verloren kat terug te vinden.

Katie Alsop zat met de handen in het haar. De 26-jarige vrouw uit de Britse stad Northampton was haar kat Peanut kwijt en wou de pluizige viervoeter uiteraard zo snel mogelijk terugvinden. In plaats van alle bomen in de buurt vol te hangen met posters, kreeg ze de ingeving om een profiel aan te maken op Tinder.

Ze kocht een premium abonnement en koos voor een profielfoto met de kat. Een geniaal idee, zo blijkt, want een halfuur later kreeg ze al een verlossend telefoontje. Een zekere Charlie had de pluizenbol gespot in zijn tuin.

Hans en Grietje-gewijs

“Charlie vertelde me dat hij mijn Tinderprofiel had gezien, uit zijn raam keek en de kat zag zitten in de tuin. Ik was zo opgelucht”, vertelt Alsop aan The Huffington Post. In allerijl ging ze naar Charlie om Peanut te vangen. Dat karwei verliep moeilijker dan gedacht omdat de viervoeter steeds wegvluchtte.

Geïnspireerd door Hans en Grietje maakte de Britse uiteindelijk een spoor van verwarmde tonijn naar haar huis. Dat kon Peanut wel smaken blijkbaar, want die volgde het smakelijke spoor waardoor de twee eindelijk werden herenigd.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels