HomeNieuwsLifestyleVrouw met baard geeft toe: “Daten is moeilijk, want mensen gebruiken me...

Vrouw met baard geeft toe: “Daten is moeilijk, want mensen gebruiken me vaak voor hun fetisj” (video)

Een vrouw die een volle baard heeft sinds haar 16 jaar geeft toe dat daten heel moeilijk is. Harnaam Kaur is 31, maar haar eerste baardharen kreeg ze al toen ze net 11 was geworden. Haar mama nam haar mee naar de dokter en daar werd een zeldzame aandoening vastgesteld die invloed heeft op haar hormonen.

Symptomen waren onregelmatige regels, groei van gezichtshaar en vruchtbaarheidsproblemen. In eerste instantie probeerde ze haar baard nog te laten verwijderen met behulp van enkele waxbeurten, maar de haren kwamen steeds dikker en donkerder terug. Op een bepaald moment koos ze ervoor om de baard gewoon te laten staan: “Het vergde meer kracht dan ik had verwacht, ik kon ervoor kiezen om mezelf te proberen laten inpassen in de maatschappij of ik kon proberen om gewoon mezelf te zijn”, zo vertelt ze in een interview.

”Verloofd”

Harnaam worstelde dan ook met haar werk- en liefdesleven. “Op mijn 21ste werd ik verloofd. Ik had hem nog niet ontmoet, want ik werd uitgehuwelijkt. Ik wilde heel graag een relatie en op dat moment wilde ik ook op jonge leeftijd al kinderen, dus voor mij was dat zeker ok.” Maar het bleek een vergiftigde relatie. “Hij zei niets over mijn baard, maar controleerde me wel. Ik mocht geen make-up dragen, geen tattoos en piercings hebben. En als hij zou ontdekken dat ik geen maagd meer was, dan zou hij me nooit meer aanraken. Ik stopte de relatie twee maand voor het huwelijk doorging.

“Sommige mensen bekijken me als een soort van fantasie, als een fetisj. Ze willen me eens ‘uitproberen’. Het is moeilijk voor me om uit te maken wie het goed met me voor heeft. Hoe dan ook, als ik terugkijk, dan zou ik nog steeds dezelfde beslissing hebben genomen. Ik ga mijn echte ik niet verbergen”, zo besluit ze.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels