Vind ons op

Zita

Vrouw die genegeerd werd, zet collega’s op sluwe wijze voor schut

Lifestyle

Vrouw die genegeerd werd, zet collega’s op sluwe wijze voor schut

Soms is naar je werk gaan geen pretje, zeker als je het gevoel hebt dat er niet naar je geluisterd wordt. Het overkwam een Amerikaanse vrouw en ze besloot op sluwe wijze wraak te nemen. 

Jordan, een werkneemster van online kledingwinkel Showpo, spendeerde elke maandag twee werkuren aan een werkrapport waarvan ze vermoedde dat niemand van de geadresseerden het las. Ze was dit zo beu dat ze een duivels plannetje bedacht. In een daarop volgend mailtje schreef ze:  “Ik wil van de gelegenheid gebruikmaken om jullie te laten weten dat Matt en ik een kindje verwachten. Er is een kleine patotter onderweg, uitgerekend in november.”

Babyborrel

Ondanks het mooie nieuws reageerde niemand op haar mail en besloot ze dus wat vaart achter de zwangerschap te zetten. In een volgende mail nodigde ze alle collega’s uit voor een babyborrel. Blijkbaar lag de vrouw echt niet goed in de groep bij haar collega’s want blijkbaar daagde er niemand op voor het evenement. Nog bozer besloot ze dan maar een gender reveal te doen (feest waarbij geslacht wordt onthuld). Helemaal wanhopig stuurde ze een laatste mail met daarin het geslacht en wanneer ze op zwangerschapsverlof ging. Pas toen reageerde er eindelijk iemand op haar berichten. Ondanks de hilarische grap, moet de vrouw nog steeds rapporten sturen. Veel nut had heel de nepzwangerschap dus niet.

Het bericht Vrouw die genegeerd werd, zet collega’s op sluwe wijze voor schut verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

To Top