HomeNieuwsLifestyleVrolijk je tuinfeest op met de Taperol Spritz

Vrolijk je tuinfeest op met de Taperol Spritz

Het Italiaanse drankje Aperol Spritz is voor velen het geheim voor een geslaagde zomer. Het biedt verfrissing op hete dagen en doet je spontaan denken aan vakantie. Wil je dat gevoel nog wat versterken en je passie delen met anderen, dan vormt de Taperol Spritz het antwoord op je stoutste dromen.

Een Aperol Spritz is lekker en leuk, maar nooit genoeg. En zo’n drankje vergt toch wel wat mixwerk. Dankzij de vernuftige Taperol Spritz ben je zo klaar en heb je in een keer genoeg voorraad voor een hele avond met vrienden!

Tappen maar!

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Taperol niet meer of minder dan een machine die je kan vullen met Aperol Spritz. Dankzij het handige kraantje kunnen jij en je vrienden de hele avond lang bedienen zonder gedoe. Je hoeft bovendien zelf niet de handen uit de mouwen te steken. Het enige wat je, behalve de machine, nodig hebt, zijn de kant-en-klare jelly’s die bij de Taperol geleverd worden. Die doe je erin en enkele ogenblikken later is je voorraad Aperol Spritz klaar voor consumptie.

Ben je een echte fan van Aperol Spritz, dan kan je het gadget hier bestellen.

Het bericht Vrolijk je tuinfeest op met de Taperol Spritz verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels