Vind ons op

Zita

VIVA LAS VULVA’S. Dankzij deze kit maak je een kunstwerkje van je woeha

Lifestyle

VIVA LAS VULVA’S. Dankzij deze kit maak je een kunstwerkje van je woeha

Het vrouwelijk lichaam is al lang een geliefd onderwerp in de kunst, maar een realistische afbeelding liet lang op zich wachten. Vrouwen werden afgebeeld in zogenaamde ‘perfecte’ proporties – wat die op dat moment ook waren – en voor echte details was er amper ruimte. Tegenwoordig komt daar steeds meer verandering in, een verandering die grotendeels te danken is aan het grotere aandeel vrouwelijke artiesten.

Als je zelf een ode wil maken aan je vrouwelijke lichaam en de artiest in jezelf wil bovenhalen, kan dat tegenwoordig op een erg originele manier. Je kan namelijk een vulva-cast of afgietsel van je vulva maken met de hulp van een handige DIY-kit.

DIY’en

Vulva-casting is al langer populair in de kunstwereld. Artiesten zoals Lydia Reeves, Gloria Dimmel en Jamie McCartney zetten het vrouwelijke geslachtsorgaan in de kijker door met gips en andere materialen afgietsels te maken van honderden verschillende vulva’s. Het is zelfs mogelijk om een vulva memory te kopen – een volwassen versie van het spel dat we als kind maar al te vaak speelden. Om vulva casting voor iedereen toegankelijk te maken, creëerde Lydia Reeves ook een DIY-kit om thuis mee aan de slag te gaan. Ideaal als je je vrouwelijkheid wil vieren of als je iemand kent die wel een oppepper kan gebruiken. Bestellen kan hier.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/viva-las-vulvas-dankzij-deze-kit-maak-je-een-kunstwerkje-van-je-woeha

Meer in Lifestyle

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top