Vind ons op

Zita

Dit zijn de meest vegan friendly steden ter wereld

Lifestyle

Dit zijn de meest vegan friendly steden ter wereld

Op vakantie gaan is leuk, maar wij zijn vast niet de enigen die vinden dat het lokale eten goed is voor zowat de helft van het plezier. De helft is misschien wat overdreven, maar toch. Zonder lekker eten is een tripje toch minder geslaagd. De meesten onder ons doen op voorhand dan ook een heleboel research om de lekkerste restaurants ter plaatse te spotten en alvast een tafel te reserveren.

Als je vasthoudt aan een bepaald dieet is die zoektocht helaas een stuk moeilijker. Als vegan is het bijvoorbeeld niet overal even makkelijk om je buikje rond te eten. Op sommige bestemmingen zal je maar al te vaak aangewezen zijn op een droog blaadje sla en een portie frieten. Gelukkig biedt het platform HappyCow uitkomst: zij lijsten per bestemming alle vegan-friendly restaurants op. En om je leven nog makkelijker te maken, stelden ze nu een top tien van de meest vegan friendly steden ter wereld op. Ideaal om je volgende reis te plannen!

Top tien vegan steden

1. Londen

2. New York

3. Berlijn

4. Los Angeles

5. Toronto

6. Warschau

7. Portland

8. Bangkok

9. Tel Aviv

10. Praag

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/dit-zijn-de-meest-vegan-friendly-steden-ter-wereld-0

Meer in Lifestyle

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top