HomeNieuwsLifestyleVijf voordelen als je voor een oudere vrouw kiest

Vijf voordelen als je voor een oudere vrouw kiest

Heb je er ooit al eens over nagedacht om een oudere vrouw te daten? Om je te overhalen zijn hier vijf redenen waarom het een supergoed idee is om een rijpere dame aan de haak te slaan.

1. Ze is verstandiger

Jonge vrouwen zijn vaak nog erg onvolwassen en maken liever plezier dan na te denken over serieuze zaken. Oudere vrouwen daarentegen zijn volwassen genoeg om vestandige keuzes te maken wanneer het moet, maar ze weten ook hoe ze plezier kunnen hebben.

2. Ze begrijpt dingen beter

Oudere vrouwen hebben al heel wat meegemaakt in hun leven, waardoor ze bepaalde zaken beter zullen begrijpen. Hierdoor zullen ze toleranter zijn voor jouw problemen.

3. Ze kan makkelijk(er) problemen oplossen

Opnieuw speelt de levenservaring van jouw oudere vriendin hierin een rol. Terwijl je in vorige relaties met jongere vriendinnen alle klusjes en problemen zelf moest uitdokteren, lost je nieuwe vriendin ze zelf op. Misschien nog wel beter dan jij dat doet.

4. Ze weet wat ze wil

Door al die ervaringen weet ze beter wat voor haar werkt en wat ze wil in het leven. Als jullie gaan samenwonen, doet ze dat met zekerheid.

5. Ze heeft een grotere seksdrive

Uit een studie van de Universiteit van Texas blijkt dat vrouwen tussen de 27 en 45 jaar een grotere seksdrive hebben dan jongere dames. Het onderzoeksteam vroeg aan de deelneemsters hoe vaak ze fantaseerden over seks en hoe intens die fantasieën waren. Daarnaast wilden de onderzoekers ook graag weten hoe bereid de vrouwen waren om met vreemden naar bed te gaan en hoe vaak ze seks hadden. Uit de antwoorden bleek dat de oudere dames een grotere seksdrive hebben dan de jongere generatie.

Het bericht Vijf voordelen als je voor een oudere vrouw kiest verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels