HomeNieuwsLifestyleVijf festivaltrends die je deze zomer overal zal zien

Vijf festivaltrends die je deze zomer overal zal zien

De lente is in het land, de zomer staat voor de deur. Dat betekent dat ook de festivalperiode niet meer lang op zich laat wachten. Festivals zijn vooral bedoeld voor muziekliefhebbers, maar ook mode speelt een steeds belangrijkere rol. Zoals elk jaar zijn er ook nu weer een aantal trends die overal zullen opduiken.

Neon

Niet iedereen zal het graag horen, maar neonkleurtjes zijn helemaal in dit jaar. Groen, oranje, geel, roze… Je kan het zo gek niet bedenken of je ziet er iemand mee rondlopen. We zijn zelf niet zeker of we de trend heel flatterend vinden, maar makkelijk is hij wel. Je kan namelijk zo ver gaan als je zelf wil. Houd het bijvoorbeeld bij een flashy zonnebril of ga er helemaal voor met een fluogeel badpak of een fluoroze broek.

View this post on Instagram

 Sorry in advance for blinding you

A post shared by Olivia Frost (@oliviabynature) on

Fietsbroekjes

De legging was al een bedenkelijke modetrend, maar de fietsbroekjes zaaien nog meer verwarring. Op zich is het een handig kledingstuk dat zich met zowat alles laat combineren. Denk bijvoorbeeld aan een oversized T-shirt of een mooie blazer. Je vindt ze trouwens in alle soorten en maten, gaande van simpel zwart tot metallic goud. Op een festival mag het al eens wat meer zijn, dus houd je vooral niet in.

Cowboylaarzen

Zowel in het dagelijks leven als op de festivalweide zijn cowboylaarzen een echte trend. Ze maken je voeten er niet bepaald kleiner op, maar cool zijn ze wel. Wij denken eerlijk gezegd spontaan aan Teds rode cowboylaarzen in ‘How I Met Your Mother’, maar dat kan ook aan ons liggen. Combineer deze trend eventueel met de slangenprint als je helemaal fashionable wil zijn.

Vissershoedjes

Zowel mannen als vrouwen mogen dit jaar ongegeneerd een hoedje opzetten. Je kan kiezen voor een groot strooien exemplaar, maar nog hipper is het vissershoedje. Laten we wel wezen: het lijkt net alsof je in de kledingkast van je tweejarig neefje bent gaan neuzen. Maar handig en fashionable is het wel. Rond zonnebrilletje erbij en je kan zo de wei op!

View this post on Instagram

It's essential to have a great sun hat. Our new wide-brimmed Bucket Hat keeps the sun off your face and is water resistant so helps you look great in unpredictable weather.⁣ It is available online at AsmussClothing.com, and at the next pop-ups we are part of in Marylebone (Platform at 36 Marylebone High St from 10 April and LCD at 55 Baker St from 17 April) while stocks last. Don't miss out!⁣ ⁣ #buckethat #sunhat #rainhat ⁣ #travelfashion #luxurytraveller #luxuryadventure #consciousfashion #slowfashion #fashionfortravel #wheretonext #independentdesigners #asmussforadventures #fashionforadventures #technicalfashion #adventureawaits #ethicalfashion #travelessentials #shopindependent #sustainablefashion #travelwardrobe #travelcapsule #travelwear #fashionforall #technicalfabrics⁣ #midcenturearchitecture #brutalistarchitecture

A post shared by Asmuss (@asmussclothing) on

Janties

Dit is zonder twijfel de meest omstreden trend uit het rijtje. Als je niet meteen weet wat ‘janties’ zijn, geen nood: het fenomeen bestaat nog maar enkele weken. Simpel gezegd zijn het onderbroeken gemaakt uit jeans. Een mini-jeansshort dus. Waar je halve achterwerk uitvalt. Als er een plaats is waar je met je janties kan paraderen, is het wel op een festival, dus profiteer er vooral van.

Het bericht Vijf festivaltrends die je deze zomer overal zal zien verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels