HomeNieuwsLifestyleVIDEO. Eerste trailer van interactieve serie rond Bear Grylls

VIDEO. Eerste trailer van interactieve serie rond Bear Grylls

In april zal Bear Grylls met zijn nieuwe Netflix-serie zijn lot in jou handen leggen. ‘You vs Wild’ zal een interactieve serie worden waarbij de kijker kan kiezen welke keuzes de Britse avonturier maakt op zijn tocht door de natuur. 

In de trailer van Netflix-serie ‘You vs Wild’ zie je hoe Bear Grylls in verschillende benarde situaties verzeild raakt. Hij sluipt over ijzige oppervlakten, staat oog in oog met wat een zeer hongerige wolf lijkt en sluipt op z’n tenen met een brandende fakkel door grotten. Op een gegeven moment houdt hij zelf een walgelijk uitziend beeld voor de camera en vraagt ​​hij of hij het moet “opeten of achterlaten”.

Eigen keuze

Bear Grylls werd beroemd door zijn tv-shows, waarin hij allerlei desolate omgevingen trotseert en laat zien hoe je er kan overleven. Hij doet vaak wansmakelijke dingen, zoals z’n eigen pis drinken of de karkassen van dode dieren uithollen en erin slapen. ‘You vs Wild’ treedt in de voetsporen van de andere Netflix-serie Bandersnatch. Dat is een interactieve show waarin kijkers zelf het verhaal bepalen tijdens de show door keuzes te maken. Er zijn meerdere eindes mogelijk en ontelbare verhaalcombinaties. Hoeveel dat bij ‘You vs Wild’ zal zijn, is niet bekend.

Het bericht VIDEO. Eerste trailer van interactieve serie rond Bear Grylls verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels