HomeNieuwsLifestyleVergeet de trouwring, hier is de trouwpiercing

Vergeet de trouwring, hier is de trouwpiercing

Instagram is weer een nieuwe en pijnlijke trend rijker. In plaats van de liefde te bezegelen met een ring, kiezen sommige koppels tegenwoordig voor een piercing. Ze piercen dan hun ringvinger op de plek waar een trouwring zou zitten.

Een trouwtattoo in plaats van een trouwring kenden we al langer, maar nu is er ook de trouwpiercing. Bij een verloving of een trouwerij geven de tortelduifjes elkaar dan naast hun jawoord ook nog een piercing cadeau.

Nadelen

Voor deze trend moet je wel wat over hebben. Eerst wordt er namelijk een stukje vlees uit je vinger verwijderd, om dan vervolgens de piercing onder je huid te verankeren. En ook al geeft het een mooi effect, het kan ook gevaarlijk zijn.

Zo kan je in de eerste plaats de vingerpiercing al veel sneller kwijtraken dan een andere piercing, omdat je een hele dag met je handen bezig bent. Daarnaast kan het juweel je huid ook scheuren, kan het loskomen of kan het ernstige infecties veroorzaken.

Goedkoper

Het vergt dus wat extra aandacht en verzorging, maar sommigen hebben het er voor over. Er zijn ook voordelen aan verbonden. De ingreep is vaak goedkoper dan een echte ring en met deze piercing ben je tenminste zeker dat je mee bent met de laatste modetrends.

Het bericht Vergeet de trouwring, hier is de trouwpiercing verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels