Vind ons op

Zita

Vanaf nu kan je smullen van Dior-lekkernijen in Londen!

Lifestyle

Vanaf nu kan je smullen van Dior-lekkernijen in Londen!

Goed nieuws voor alle prinsesjes en modeliefhebbers onder ons. Ter gelegenheid van de Dior-tentoonstelling in het V&A museum in Londen, kan je er nu ook genieten van een high tea. Volledig in het thema van Dior. Denk aan koekjes in de vorm van pumps, koffies met Dior-logo en jurken gemaakt van chocolademousse.

Christian Dior

Nog tot 14 juli kan je in het V&A museum genieten van de tentoonstelling ‘Christian Dior: Designer of Dreams’. De reusachtige collectie is de grootste die het Verenigd Koninkrijk ooit mocht verwelkomen en dat verdient uiteraard wat extra aandacht. Het restaurant Prêt-à-Portea in The Berkeley Hotel is sowieso nauw verbonden met mode en biedt nu dus een high-tea in Dior-thema aan.

Tijdloos

Van oude tot nieuwe ontwerpen: de inspiratie voor de lekkernijen is eindeloos. Mourad Khiat, patisseriechef van The Berkeley, geeft wat uitleg aan Elle: “Ik vond het heel belangrijk om de tijdloze ontwerpen van Dior ook te weerspiegelen in de gerechten en ingrediënten. Door het zien van de kledij in het V&A heb ik nog meer respect voor alle details in de ontwerpen.” Dat resulteert dus onder andere in schoenenkoekjes en meringuekleedjes.

Je kan dagelijks van 13u tot 17u30 genieten van de high tea. Het prijskaartje? 58 pond (66 euro) per persoon, zonder champagne weliswaar.

Het bericht Vanaf nu kan je smullen van Dior-lekkernijen in Londen! verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

To Top